Er du lei av rehabilitering og skjeve gamle bygg? Drømmer du om å skifte beite og å kun drive med nybygg? Da har vi stillingen til deg.

Vi ekspanderer og søker flere tømrere.

ASC Eiendomsutvikling AS sin primære strategi, er oppføring av nye ene- og tomannsboliger på egne tomter i området Øvre- og Nedre Romerike. Disse selges enten ferdig bygd eller på prospekt.

Vår visjon er å «begeistre kunden»! og våre verdier er imøtekommenhet, pålitelig, fleksibel og kompetent. Vi er i dag totalt 6 håndverkere, en byggeleder og tre på kontoret, og ser nå at vi pga. kapasitet og vekst har behov for å øke teamet vårt med flere tømrere.

Vi er en stolt tømrermesterbedrift med sentral godkjenning og vi er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi er et solid, forutsigbart og veletablert selskap med lang tids opparbeidet renommé blant både leverandører og huskjøpere/kunder.
Arbeidsplassen er viktig, både for den ansatte og selskapet, og vi har derfor et godt og tilrettelagt arbeidsmiljø. Vi er inkluderende og har et bra felleskap samt ordnede forhold.

Svennebrev i tømrerfaget er ønskelig, men lang erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Du bør være selvstendig og initiativrik, serviceinnstilt og strukturert. Du bør i tillegg kunne jobbe effektivt og samtidig ha yrkesstolthet for faget.

Vil du bli med i gjengen?

Spørsmål om stillingen kan rettes til
Jon Steiland
995 04 043
jon@asc-eu.no