Chandranithi Kundumany og Bahirtha Candranithi kjøpte enebolig på prospekt av ASC Eiendomsutvikling AS. De var på utkikk etter nybygg, og fant det de lette etter i prospektet fra ASC Eiendomsutvikling. Ett år etter innflytting er paret fremdeles like fornøyd.

Bahirtha Candranithi

Passet med våre ønsker

Paret fant annonsen for boligen på nettet, og kontaktet deretter megleren for mer informasjon. De var på befaring på tomten, og tok beslutningen om å kjøpe basert på dette, samt fyldige beskrivelser med bilder, tekst og tegninger.

– Planene passet de ønskene vi hadde, og det var også en avtale som passer for oss, forteller Bahirtha.

Det var megleren som tok seg av kjøpsprosessen og kontraktskrivingen. Deretter ble de satt i kontakt med byggmesteren fra ASC Eiendomsutvikling.

Gjorde få endringer

– Etter at vi hadde skrevet kontrakt, hadde vi møte med byggmesteren, der han gikk igjennom hva han hadde tenkt og spurte oss om hvilke ønsker vi hadde, sier Bahirtha.

Paret gjorde noen tilpasninger på kjøkkenet, men valgte ellers å ikke gjøre så mange forandringer. Bahirtha forteller at de var fornøyd med boligen slik den var tiltenkt, og at det derfor ikke var nødvendig å forandre så mye.

– Byggelederen var veldig åpen for at vi skulle gjøre endringer, det var bare vi som ikke hadde behov for det. De var veldig fleksible, sier hun.

Alltid tilgjengelige

Samarbeidet med byggelederen beskriver Bahirtha som godt. De hadde kun han å forholde seg til under hele prosessen, noe som var enkelt og oversiktlig. Underveis i byggingen fikk de komme og se når de selv ønsket, og ble dessuten invitert på befaring når byggeleder mente dette var nødvendig.

– Byggelederen var både grei og veldig dyktig. Han var alltid tilgjengelig og svarte raskt når vi kontaktet han, sier hun.

På ettårsbefaringen ble det avdekket noen småting som trengte utbedring. Da var ASC Eiendomsutvikling raskt på plass og ordnet opp.

 

Bare positive opplevelser

Byggeprosessen tok omtrent et halvt år, og boligen ble levert til avtalt tid. Ett år etter innflytting er Bahirtha og Chandranithi fremdeles svært fornøyde. De har blitt levert det de ble forespeilet og trives godt i sin nye bolig.

– Jeg vil gjerne anbefale andre å kjøpe hus bygget av ASC Eiendomsutvikling. Vi hadde bare positive opplevelser gjennom hele prosessen, sier Bahirtha.

Lurer du på om vi i ASC Eiendomsutvikling har et prosjekt som kan passe for deg. Kontakt oss gjerne, så tar vi en prat.